Robotgräsklippning

Ett bekvämt och allt mer populärt sätt att hålla sin gräsmatta välklippt är att skaffa en robotgräsklippare. Vi är återförsäljare av Robomove, en robotgräsklippare som blivit bäst i test tre år i rad hos Råd & Rön. Den är tillförlitlig och håller hög kvalitet.

Kontakta oss så åker vi ut på plats, gör en bedömning och kan rekommendera en lämplig modell, eller så väljer du själv modell. Sen behövs en installation då vi lägger ut en kabel i marken för att avgränsa vart klipparen får köra. Det hjälper vi gärna till med det med.

Sen är det bara att låta din Robomove klippa gräset medan du gör annat. Det enda du behöver tänka på är att plocka undan föremål och grenar som kan komma i klipparens väg. Det är också bra om du gör ren klipparen ibland.

Om den skulle krångla utför vi felsökning och service. Antingen kommer vi till dig, eller så får du ta med din klippare till vårt kontor i Visby.

Vi erbjuder också vinterförvaring som inkluderar att vi gör ren, servar och ser till att allt fungerar tipptopp till nästa säsong.

Unna er mer fritid med en robotgräsklippare!

En robotgräsklippare kan verkligen underlätta din tillvaro och särskilt när vi bistår med service. Kontakta oss för att välja modell!

Peter Leijon
076-827 38 31
peter@brostromgotland.se