Om oss

Med rötterna i den gotländska myllan

Broströms Gotland AB är ett mark- och anläggningsföretag som grundades 2008 av Oskar Broström, bondsonen som blev maskinexpert. Företaget har vuxit från enskild firma till aktiebolag och har idag cirka 20 anställda. Våra kunder är både privata och företag, både på och utanför Gotland.

VD Oskar Broström, är även aktiv på fältet inom affärsområdet Mark och väg, Therese Broström är administrativ chef och Fredrik Johansson är verksamhetsledare.

Vi prioriterar personlig service och hög kvalitet i våra tjänster. Vi lägger stor vikt vid att skapa en bra arbetsmiljö och anställa rätt personer som förstår vår kvalitetsidé. Efter avslutat uppdrag ser vi till att allt är snyggt och prydligt, att kunden är nöjd och att alla regler har följts. Utveckling med ny teknik och anpassning till lagstiftning är viktigt för oss.

Oskar Broström & Therese Broström

Återanvändning är bra för miljön

Vi behöver alla bli bättre på att spara på naturens resurser. På Gotland är grundvattnet en dyrbar resurs som vi inte har råd att slösa med och vad gäller sten och grus finns någonstans en gräns för hur mycket nytt material vi kan gräva fram.

Därför är det självklart för oss att fylla pooler med regnvatten eller havsvatten och att jobba med metoder där vi kan återanvända befintligt material både för att anlägga trädgårdsland, grusgångar eller vägar. Då sparar vi också på transporter.

Personalen är vår viktigaste resurs

Oavsett hur många maskiner vi köper in, är det avgörande att vi anställer personal som delar företagets värderingar så att vi kan leverera kvalitet till kunden.

Vi har kommit fram till att det fungerar bäst om vi är runt 20 anställda för att personalen ska trivas och vi i ledningen ska ha tid att bygga bra relationer med våra anställda. Då blir det roligt, motiverande och engagerande att jobba. För alla.

Vi är en del av Gotlands utveckling

Vi är ett av Gotlands 9.000 företag och vi är måna om aktivt bidra till utveckling av Gotland i samklang med den unika natur, kultur och historia som finns här. I allt vi gör finns en kärlek till Gotland.