Samarbeten

Större kapacitet med bra samarbets­partners

Vi är ett litet företag som tack vare våra långvariga samarbeten får större kapacitet och kompetens. Vi vill jobba tillsammans med de som är bäst och detta gäller omvänt för våra samarbetspartners. Vi litar på varandra och vet att vi tillsammans står för kvalitet i både varor och tjänster.

Från kundens synvinkel blir det lättare när de kan ha en kontaktperson hos oss och slipper blanda in fler i sina projekt. Tack vare våra samarbeten kan vi vara med från planering och genomförande, till efterarbete och underhåll. På det här sättet kan vi ta oss an stora uppdrag och ändå ha kontroll.

Vi är väldigt stolta över att vi har så långa och bra samarbeten med våra samarbetspartners.

Oskar Broström, VD
oskar@brostromsgotland.se
070-230 62 93

BRS Networks är ledande på fiberentreprenad i Sverige och driver projekt både inom Sverige och utomlands. Allt började 2011 på Gotland och de har idag kontor på ytterligare tre platser i Sverige, samt Estland och Tyskland. Vi samarbetar sedan flera år med dem med att lägga ner fiber.

Byggnadshyttan är genuint intresserade av byggnadsvård och har lång erfarenhet av att renovera gamla hus och restaurera kulturhistoriska byggnader. De producerar också egna kalkprodukter. Vi samarbetar ofta med dem i olika byggnadsprojekt där vi står för markberedning och stenläggning.

Concleans lösningar för att rena avloppsvatten och återvinna regn är miljötänk i världsklass. Conclean har idag marknadens bredaste sortiment med endast noggrant utvalda kvalitetsprodukter, anpassade för vårt nordiska klimat och höga miljökrav. Vi är deras samarbetspartner på Gotland.

Kingspans uppdrag är att påskynda en framtid med netto-noll-utsläpp med människans och jordens välbefinnande i centrum. Kingspan BAGA erbjuder lösningar inom vattenhantering. Allt du behöver för enskilt avlopp! Vi är deras diplomerade återförsäljare av produkter för vattenhantering.

Robomove robotgräsklippare är starka, snabba och enkla att använda, vilket garanterar en trädgårdsvänlig och familjeanpassad robotgräsklippare. Deras gräsklippare har tre år i rad blivit bäst-i-test hos Råd & Rön. Vi är deras samarbetspartner på Gotland och säljer både själva gräsklipparna, samt skötsel och underhåll av dessa.

Spa o Bad i Sverige AB etablerades 1991. Inom företaget finns lång erfarenhet av hus och trädgård, pooler, pooltak, spabad, värmepumpar till pooler med mera. De är störst i Norden på kompositpooler. Vi är deras samarbetspartner på Gotland och vi säljer deras pooler, spabad, pooltak och tillbehör.