Poolförsäljning

Många drömmer om att ha en egen pool. Broströms är det enda företag du behöver ha kontakt med för att bygga din pool. Vi träffar dig på plats och går igenom projektet, du får måla upp din vision och så bidrar vi med vår kunskap.

Att bygga pool innebär att man behöver skapa miljön runt om poolen med ett altandäck som behöver vara tillräckligt rymligt för att man ska trivas. Var är lämpligt att placera ett teknikrum, hur är förutsättningarna för att gräva, kommer ni att vilja ha ett tak över poolen? Vi lotsar dig framåt i planeringen.

Vi fyller alltid pooler med regnvatten eller havsvatten . Till regnvatten tillsätter man klor, till havsvatten salt – det gäller att dosera rätt för att det ska vara behagligt att bada. Eftersom vi har ont om grundvattnet på Gotland rekommenderar vi att man skaffar en regnvattentank för att kontinuerligt försörja poolen med vatten. Vi säljer regnvattentankar av märket Conclean. Med en sådan tank kan du ta tillvara på vatten från stuprör och annan dränering.

Ring mig så kan du snart njuta av en egen pool!

Hör av dig till mig så kommer jag ut till dig på plats för att bilda mig en uppfattning om platsen och förutsättningarna där du vill bygga en pool. Jag bistår med tips och råd. Sen kommer vi att göra vårt yttersta för att ge dig förstklassig service.

Fredrik Johansson
076-827 38 30
fredrik@brostromsgotland.se